Privedetective-HJH.nl
Menu
Opsporen persoon

Opsporen persoon

Heeft u een vordering op een persoon die u niet meer kunt vinden? HJH Privedetective levert met een verhaalsonderzoek in een overzichtelijk rapport de mogelijkheden tot het incasseren van uw vordering.

Aan de hand van de persoon zijn volledige naam en geboortedatum kunnen wij voor u achterhalen welke verhaalsmogelijkheden er zijn en wat u kansen zijn op het krijgen van u geld in een eventueel verdere procedure.

Wanneer personen opsporen?

Stel u heeft een bedrag geleend prive of bedrijfsmatig aan persoon X, met een bepaalde terugbetalingsregeling afspraak. De persoon is met de spreekwoordelijke ‘noorderzon’
vertrokken en u zit met u vordering in uw maag. Wij sporen de persoon op en kijken hoe u het beste deze vordering kan incasseren.

Ook kan het voorkomen dat u een vordering heeft maar de persoon niet bereid is te betalen en opgeeft geen werk of bezittingen te hebben. Wij kunnen voor u na gaan of de persoon werk heeft of inkomsten uit arbeid genereert en of de persoon eigenaar is van onroerend goed of betrokken is bij het voeren van een onderneming.

Koop hier uw activiteiten onderzoek – KLIK HIER!?

Al onze onderzoeken naar overspel worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor verhaalsonderzoek. HJH Privedetective is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het opsporen van personen.

Wilt u meer informatie over het opsporen van personen?

Vul dan hier ons informatieformulier in of mail ons op info@privedetective-hjh.nl waarna wij spoedig contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op: 030-6022526